Objektsdetalj

9 692 kr • 60 m2

2ROK låg

Ort: Viken

Objektnr.: 1561-6020

Inflyttning: 2024-12-01

Byggt: 2022

Våningsplan: 1

Dagar publicerad: 20

Diskmaskin

Hushållsel Eget abonnemang

Mikrovågsugn

Sophantering

Torktumlare

TV Grundutbud

Tvättmaskin

Uteplats

Utvändigt förråd

Varmvatten Hyresgästen har eget abonnemang

Värme Hyresgästen har eget abonnemang

Beskrivning

2rok i markplan!

På lugnt och trivsamt läge i Viken, finns nu möjlighet till en 2rok i markplan. Lägenheten har hög standard med ljus och tilltalande interiör och är välutrustade i så väl kök som badrum. 

  • En parkeringsplats och ett förråd ingår i hyran
  • Uteplats

HALL:
Klinker i grå nyans på golv som övergår till eklaminat och väggarna är vitmålade. Förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med Elfa-hyllsystem alternativt garderob (samtliga garderober är inredda med ett hyllplan och en stång).

BADRUM:
Helkaklat utförande med grå klinker och kakel. Utrustat med wc, kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasvägg och handdukstork (elektriskt). Utöver detta finns tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva i grå laminat. I tvårumslägenheterna är tvättmaskin och torktumlare placerat i klädvårdsrum, där det är klinker på golv och vitmålade väggar. I fyrarumslägenheterna finns även badrum med dusch på ovanvåningen. Samma utförande som badrummet på plan 1.

KÖK:
Tidlöst kök från Ballingslöv med vita skåpsluckor, rostfria beslag, stänkskydd av vitt kakel och bänkskiva i sten. Köket är utrustat med dubbel kyl/frys, (förutom i 2:orna som endast består av en) spishäll, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin samt microvågsugn. Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM:
Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade.

SOVRUM:
Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade. I alla lägenheterna finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med Elfa-system. I trerums- och fyrarumslägenheterna finns ett respektive ett mindre sovrum med garderob (samtliga garderober är inredda med ett hyllplan och en stång).

Vid intresse, vänligen anmäl dig här på objektet eller kontakta uthyrare Elinor på elinor.lindberg@k-fastigheter.se

Exempelbilder kan förekomma i annonsen.