Objektsdetalj

11 485 kr • 75 m2

3ROK låg

Ort: Viken

Objektnr.: 1561-6023

Inflyttning: 2025-02-01

Byggt: 2022

Våningsplan: 1

Dagar publicerad: 2

Diskmaskin

Hushållsel Eget abonnemang

Mikrovågsugn

Sophantering

Torktumlare

TV Grundutbud

Tvättmaskin

Uteplats

Utvändigt förråd

Varmvatten Hyresgästen har eget abonnemang

Värme Hyresgästen har eget abonnemang

Beskrivning

Härlig 3rok i markplan! 

På lugnt och trivsamt läge i Viken, finns nu möjlighet till en 3rok i markplan. Lägenheten har hög standard med ljus och tilltalande interiör och är välutrustade i så väl kök som badrum. 

  • En parkeringsplats och ett förråd ingår i hyran
  • Egen uteplats

HALL:
Klinker i grå nyans på golv som övergår till eklaminat och väggarna är vitmålade. Förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med Elfa-hyllsystem alternativt garderob (samtliga garderober är inredda med ett hyllplan och en stång).

BADRUM:
Helkaklat utförande med grå klinker och kakel. Utrustat med wc, kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasvägg och handdukstork (elektriskt). Utöver detta finns tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva i grå laminat.

KÖK:
Tidlöst kök från Ballingslöv med vita skåpsluckor, rostfria beslag, stänkskydd av vitt kakel och bänkskiva i sten. Köket är utrustat med dubbel kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin samt microvågsugn. Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM:
Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade.

SOVRUM:
Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med Elfa-system samt ett mindre sovrum med garderob.

Vid intresse, vänligen anmäl dig här på objektet eller kontakta uthyrare Elinor på elinor.lindberg@k-fastigheter.se

Exempelbilder kan förekomma i annonsen.