Objektsdetalj

9 907 kr • 63 m2

2ROK

Ort: Vänersborg

Objektnr.: 1771-1060

Inflyttning: Nu

Våningsplan: 3

Dagar publicerad: 3

Balkong Norrläge

Diskmaskin

Hiss - Ja

Hushållsel Eget abonnemang

Källarförråd

Mikrovågsugn

Renhållning

Torktumlare

TV Grundutbud

Tvättmaskin

Varmvatten Ingår i hyran

Vatten Ingår i hyran

Värme Ingår i hyran

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till vårt populära bostadsområde kv. Kohagen

Lägenheten har härligt ljusinsläpp med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksinredning i hög standard med vita luckor, push-to-open på luckor och handtag på lådor och tålig laminatbänksskiva. Vita vitvaror och samt helintegrerad diskmaskin. Wc/dusch/tvätt med vitt kakel på väggar och plastmatta på golv, infällda spotlights i taket. Inredning med kommod med lådor och spegelskåp, duschdörrar i glas, handdukstork samt tvättmaskin.

Bra förvaring med garderober i hallen och sovrum samt en klädkammare/förråd intill hallen. Vitmålade väggar och ljust vackert laminatgolv genomgående i hela lägenheten.

Området

Kv. Kohagen etapp 2 hade inflytt i december 2023 och består av fyra huskroppar med lägenheter 2–4 rok, samtliga med balkong eller uteplats. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde med radhuskänsla. Med närhet till lekplats, naturliv, sjöar, cykelstråk är det en perfekt plats för barnfamiljer. En kort cykeltur bort är du i Vänersborg centrum med bl.a. mysiga caféer, restauranger och shopping. I närområdet finns både förskola och skola.

Ca 1 km bort ligger centralstationen med regelbundna avgångar till Uddevalla, Trollhättan och Göteborg. Med bil tar du dig till Trollhättan på ca 15–20 minuter, Uddevalla på ca 30 minuter och till Göteborg tar det strax över timmen.

Övrigt

Vänligen se bifogad informationsbroschyr för planlösning och mer info. Parkering finns att hyra separat.
Interiörbilder från en annan lägenhet med samma fina standard.

Välkomna med er intresseanmälan till uthyrare Lisa:  

MEJL lisa.nyberg@k-fastigheter.se

TELEFON 010 – 20 48 540

”Exempelbilder kan förekomma i annonsen"